Missionair aanjager

Met steun van veel Westlandse kerken is in september 2018 Tamara Zonnenberg aangesteld als missionair aanjager. Dat betekent dat zij zich circa vier uur in de week kan inzetten om missionaire experimenten te begeleiden en te stimuleren. Neem gerust contact met haar op!

tamara@westlandsekerken.nl
06 -38944696

Meer weten over Tamara? Ze stelt zichzelf hier voor.

Tamara doet dit werk namens de werkgroep, om invulling te geven aan het plan dat er minimaal vijf missionaire experimenten voor kinderen, jongeren en gezinnen van start gaan in het Westland. De eerste initiatieven zijn inmiddels van start.

Wat ze kan betekenen

Tamara ondersteunt de werkgroep organisatorisch. En namens de werkgroep ondersteunt Tamara kerken en enthousiastelingen:

• Hebben jullie als parochie- of kerkenraad het verlangen om een initiatief te starten, of zijn jullie benieuwd naar wat het voor jullie kerk zou kunnen betekenen? Ze komt graag een keer langs om hierover door te praten.
  • Heb je als individu, kerk of werkgroep een idee voor een missionair initiatief? Hoe zet je dit idee om in een concreet plan? Waar moet je allemaal aan denken en wat zijn de eerste stappen? Tamara kan helpen.