Tamara nieuwe missionair aanjager

De werkgroep Westland Missionair stelt graag Tamara Zonnenberg voor. Zij gaat de rol van missionair aanjager invullen (daar was een vacature voor). Tamara ondersteunt de werkgroep qua organisatie en is beschikbaar voor gesprekken en ondersteuning. Ze stelt zich graag even voor.

Hallo allemaal!

Ik ben Tamara Zonnenberg en vanaf oktober zal ik, als aanjager, deel gaan uitmaken van de werkgroep Missionair Westland. Daarmee keer ik terug naar mijn roots, want veertig jaar geleden stond mijn wieg in de Langestraat in ’s-Gravenzande. Nu woon ik, samen met Luc en Judith, in Maassluis. In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam voor een stichting die cursussen en bijeenkomsten organiseert en verkoopt. Daarnaast werk ik freelance en mijn opdrachten hebben eigenlijk altijd wel iets te maken met organisatie en met (digitale) communicatie.

In mijn vrije tijd ben ik actief in het jeugdwerk van de Protestantse Gemeente in Maassluis. Ik ben daarbij betrokken geraakt doordat mijn dochter lid werd van een christelijk kinderkoor en van het één kwam het ander. Ik ontdekte dat de kracht van het evangelie mij enorm inspireerde om los te laten en nieuwe wegen in te slaan. Voor velen, maar zeker voor kinderen en jongeren, zijn kerk en geloof niet langer vanzelfsprekend. Wordt het minder? Nee! Het wordt anders. De kunst is om te zoeken naar hoe we oude verhalen op een nieuwe eigentijdse wijze kunnen delen en doorgeven. Dat vraagt om omdenken. Veel ballast kan overboord, wat overblijft is de kern van het evangelie. Ik vind het een uitdaging om te zoeken naar nieuwe wegen daarin en doe dat graag samen met anderen.

De komende tijd ga ik in het Westland aan de slag en zal ik nieuwe en/of bestaande initiatieven waar de liefde van God gedeeld wordt met enthousiasme aanjagen. Daarbij ben ik vooral inzetbaar als klankbord en wil ik stimuleren daar waar nodig is. Ik kan helpen bij het uitdenken van plannen en tips geven bij het realiseren ervan. Je bent van harte uitgenodigd om contact met mij te zoeken. Ik kijk er naar uit!

Alle goeds en tot ziens,

Tamara Zonnenberg

Eén antwoord op “Tamara nieuwe missionair aanjager”

Reacties zijn gesloten.