Netwerkmeeting 23 januari over ‘het heil’

Waarom zijn we missionair actief? Wat is het heil dat we willen delen? Een leven na de dood? Vrede op aarde? Meer mens zijn? Op 23 januari 2019 denken we daar over na in de Theaterloods in Naaldwijk. Van harte welkom! En een topper leidt ons gesprek in: dr. Sake Stoppels.

In het Westland werken allerlei kerken en mensen  samen om missionaire initiatieven mogelijk te maken. Sommige kerken denken na over de vraag welk missionair werk ze willen ontwikkelen, maar wat is ‘missionair’ nu eigenlijk? En waarom zijn we missionair actief? Wat zou het Westland missen wanneer de kerken zouden sluiten?

Op 23 januari 2019 denken we daar over na in de Theaterloods in Naaldwijk. Van harte welkom! En een topper leidt ons gesprek in: dr. Sake Stoppels. Hij was jarenlang docent gemeenteopbouw aan de VU en stelde de vraag naar onze missie onlangs in alle scherpte aan de orde. Hij constateerde dat de vraag naar het heil opvallend weinig ter sprake komt in missionaire projecten. Er lijkt hierover verlegenheid te zijn. Dus hoogste tijd om op 23 januari met elkaar stil te staan bij onze missie.

We komen bij elkaar in de Theaterloods in Naaldwijk. Het adres is Hoogwerf 8c, in Naaldwijk (vlakbij het zwembad). Aanvang is om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

In verband met een beperkt aantal plaatsen is het noodzakelijk om je vooraf aan te melden. Meld je tijdig aan via meeting@westlandsekerken.nl  want vol is vol! Ter bestrijding van de onkosten wordt €5.- p.p. entree gevraagd.