Vacature voor aanjager missionair initiatief

In de regio Westland borrelt verlangen om vorm te geven aan missionaire initiatieven voor kinderen, jongeren en jonge gezinnen. De afgelopen twee jaar kwamen onverwacht veel mensen af op gespreksmeetings hierover. Het enthousiasme is breed proefbaar en de noodzaak is duidelijk: nog slechts een zeer klein deel van de jongeren is bij een kerk betrokken.

Met jonge generaties Westlanders delen we graag het goede nieuws van het Evangelie, op manieren die bij hen passen. We gaan voor de start van initiatieven, gericht op mensen jongeren dan 35 jaar, waarbij vrijwilligers en de vorming van nieuwe geloofsgemeenschapjes een belangrijke rol spelen.

De hoop is dat er de komende twee jaar minimaal vijf initiatieven van start gaan. Er is een brede, enthousiaste en interkerkelijke werkgroep, die zich graag wil versterken met een parttime betaalde:

AANJAGER MISSIONAIR INITIATIEF (M/V)
VOOR 4 TOT 6 UUR PER WEEK

We zoeken iemand die in de periode van circa 1 april tot eind 2016 aanjager wil zijn voor missionaire initiatieven in het Westland en Hoek van Holland. Het gaat om een functie voor circa 4 á 6 uur per week. Bij goed functioneren en bij voldoende draagvlak in de regio, is verlenging wenselijk.

In de bijgesloten PDF is meer informatie te vinden.